Saturday 20 August 2016

Курсеви страних језика за просветне раднике



Драге колеге,
Са великом радошћу вас обавештавамо да и ове године можете да похађате онлајн часове енглеског језика у школи English Lessons Online у оквиру Заједнице која учи ,,СаЗнање''. Једна од новина је да смо се ,,проширили'' и да вам сада нудимо могућност учења и два нова језика - немачког и шпанског.

Пријава за јесењи семестар траје од 20. августа до 10. септембра 2016. Молимо вас да попуните овај упитник да бисте на време резервисали своје место у школи.
Настава у јесењем семестру почиње 19. септембра 2016. године и траје до 19. децембра 2016. године.
Све детаљније информације у вези са часовима, предавачима, ценама и начину извођена онлајн наставе можете прочитати на сају школе: elo.zajednicaucenja.edu.rs тј. https://sites.google.com/a/zajednicaucenja.edu.rs/elo/.
Обавештење о терминима пробног часа за нове полазнике, почетку наставе, распореду часова и начинима уплате ћете добити 15. септембра путем електронске поште на имејл адресу коју сте навели у пријави.
Ако имате неких недоумица или питања које бисте нам поставили, пишите нам на адресу elo@zajednicaucenja.edu.rs

Уколико сте на Фејсбуку, уједно вас позивамо да се придружите нашој страници и да је поделите са колегама:https://www.facebook.com/elozus/

Са нестрпљењем очекујемо наше старе полазнике и радујемо се новима!
Ваш ЕЛО

No comments:

Post a Comment